A gazdi úgy gondolja, hogy új terve megakadályozza a macskát, hogy éjszaka felébressze… de nézd meg a macska tökéletes megoldását

A macskák meglepően okos állatok, nem szabad alábecsülni az intelligenciájukat.

Lenyűgöző, ahogyan felfedezik és rájönnek arra, hogyan működnek a dolgok, csak sajnos tudásukat saját előnyükre használják.

Az alábbi filmet több mint 22 millióan nézték meg a YouTube-on és könnyű megérteni, hogy miért.

Mint tudjuk, a macsák olyan okos kis állatok, akik gyorsan tanulnak. Nem véletlen, hogy az ajtónál ülnek és nyávognak, amikor ki akarnak menni. A macskák bármire képesek, hogy elérjék céljukat.

Néhány macska azonban az átlagosnál sokkal okosabb.

Mulder is egy ilyen macska. A gazdi minden éjszaka arra ébredt, hogy a mcsak a hálószoba ajtaját nyitogatja. Hiába tiltotta meg a macskának, hogy ne ébressze fel éjszaka, a macska mindent megtett annak érdekében, hogy bejusson a szobába.

Az alábbi videóban látni fogjuk, hogy mit tesz Mulder, amikor gazdája új tervet sző, hogy megakadályozza macskájának, hogy bejusson a szobába.

A gazdi egy vízzel teli kádat rak le a hálószoba ajtaja elé, hogy a macska ne tudja kinyitni és zörgetni az ajtót.

Biztosan tudjátok, hogy a legtöbb macska nem szeret fürdeni. Csak a száraz bundájuk rendelkezik a megfelelő szigetelő tulajdonsággal. Mulder sem szereti a vizet, éppen ezért egy gonosz tervet készít, hogy így is bejusson a szobába.

Csak mosolyogni tudunk a cica megoldásán.