A jégtáncosok szemben állnak a jégen és mikor megszólal a zene mindenki elámul

A jégtánc az egyik legnehezebb sport. Ebben a sportágban nagyon sokat kell gyakorolni, hogy valaki jó eredményeket érje nel. De még ez sem elég a sikerhesz, szóval ebben a sportban tényleg nagyon jónak kell lenni.

A francia jégtánc páros Vanessa James és Morgan Cipres neve ma az egész világon ismert. 2010 óta korcsolyáznak együtt és nem sikerült még kiemelkedő díjat nyerniük. Aztán a szabadprogramjuk, amit a ‘Sounds of Silence’ című zenére táncoltak, végre meghozta a várva várt sikert.

A lenti felvételben láthatjuk, amint a pár a Cseh Köztársaságban, Ostravában lép jégre az európa bajnokság idején. Ezt a koreográfiát az elmúlt hat évben sokan tapsolták már meg a világon sok országban.

A cseh közönség nagy éljenzéssel fogadta a pár előadását. A csodálatos táncot a zsűri meg is jutalmazta. Vanessa James és Morgan Cipres harmadik helyezett lett ezen a versenyen.

Közelegnek az olimpiai játékok és a pár biztos hogy ott lesz, hogy megmutassa tehetségét, aminek nagyon örülünk! Nézd meg a lenti filmben látható gyönyörű táncot.