Ő az a baba aki hajával mindenkit megdöbbentett: így néz ki egy év múlva

Minden ember a saját módján különleges. De némelyikük igazán egyedi, ilyen a fiatal Cox-Noon aki tavaly született Angliában. Rengeteg hajjal született, ami igen egyedivé tette őt és a világon sokan látták fotóit.

Ki ne mosolyodna el ennek az édes kisfiúnak a láttán:

A Daily Mirror-nak mesélte el az édesanya Chelsea, hogy megszületése után a kisfiú hamar megkapta a “Kismackó” becenevet. Ez érthető is, ha a gyerek 9 hetes korában készült képeit megnézzük.

-Nem is voltam tudatában annak, mennyi haja van amíg meg nem fürdettem őt először, mondta az édesanya a Daily Mirror-nak.

A kisbabák haja általában nagyon vékony szálú és pár héttel a szülés után akár ki is hullhat. De a kisfiú esetében ez egyáltalán nem így volt, sőt úgy tűnt mintha még egyre több haja lenne.

Sokan érdeklődtek a kisfiú iránt és mindenki szerette volna tudni, miért is ilyen a hajviselete.

-Mikor a boltba megyek, sokan megállnak az utcán és azt mondják: “Nézd már, milyen ennek a kisfiúnak a haja”. Sokan hozzá is akarnak nyúlni, de őt ez nem érdekli, mesélte az anya Chelsea a Daily Mirror.-nak.
De mi az oka annak, hogy a kisfiúnak ilyen felálló haja van?

Az oka még mindig nem tisztázott. Sokan azt mondják ezt már előre tudni lehetett, mikor az édesanyának gyakran égett a gyomra a terhesség alatt. Van aki erre a kutatásra hivatkozik, melyet 2006 decemberében készítettek.
Az anyuka, Chelsea soha nem gondolt arra, hogy levágassa a gyermek haját.

-Meg szokták kérdezni az emberek, hogy: “nem vágatod le a haját?” De minek tenném. Ő így különleges, meséli az édesanya a Mirror.-nak.

Vajon hogy nézhet most ki a kisfiú?

Most is ugyanolyan édes!

Milyen édes ez a kisfiú és milyen különleges! Kérjük oszd meg ezt a cikket ha Te is úgy gondolod!