Mindketten 71 évesek és osztálytársak voltak… mindenki arra kiváncsi, hogyan csinálja

Ajda Pekkan a 70-es években szerzett magának hírnevet Törökországban.

Először sorozatokban tűnt fel színésznőként, később pedig énekesként robbant be – 1980-ban még az Eurovíziós Dalfesztiválon is feltűnt török színekben. A most 71 éves énekesnő népszerűsége azóta is töretlen, 2009-ben a New York Times például Cherhez hasonlította.

Napjainkban azonban leginkább sokkoló külsejének köszönheti a kiemelt érdeklődést, hiszen több évtizedet is letagadhatna a korából, így mindenki arra kíváncsi, hogyan csinálja. Ajda egy török magazinnak árulta el, hogy mi a titka: rendszeres edzés, mellimplantátum, svájci öregedésgátló-szépítő kúrák és egészséges életmód.

Ezek tartják formában, na meg a kebab és a hal – elmondása szerint ugyanis ezt a két ételt szereti a legjobban. Instagramján több, mint 400.000 követője van, így bárki figyelemmel kísérheti a hétköznapjait.

A kirobbanó formájával elégedett énekesnő azt is megosztotta az olvasókkal, hogy rengeteg vizet iszik, és minden reggelt egy gyömbért, citromot és mézet tartalmazó itallal indít.

Ránézésre elég hihetetlen, hogy mindössze a felsoroltaknak köszönheti fiatalos külsejét, a mellműtét mellett azt azonban nem vallotta be, hogy az arca miatt is kés alá feküdt volna.

A képen Ajda Pekkan és az egyik volt osztálytársa

Legújabb terve az, hogy kora ellenére teherbe essen – ezügyben pedig már konzultált is amerikai és indiai orvosokkal.